Ochranné sítě na skládky proti odletu lehkých částic

27.04.2021

Ochranné sítě na skládky proti odletu lehkých částic

Vlastnosti uzlované sítě oceníte v případě, že v některém místě dojde např. k mechanickému protržení. Výhodou je, že je síť lehce opravitelná.

Zabýváme se montážemi ochranných sítí nejen na hřiště, ale také pro průmyslové a odpadové využití. V malé obci Holasovice jsme instalovali ochrannou síť, která má za účel zabránit odletu lehkých částic komunálního odpadu z místní skládky.

Pro tyto účely ochrany používáme uzlovanou síť s velikosti oka 45 mm a sílou sloupku sítě 2,8 mm. Ochranná síť je vyrobena z materiálu polypropylen (PP), který je velice dobře odolný proti povětrnostním podmínkám a má dlouhou životnost.

Proč jsme zvolili uzlovanou síť

Vlastnosti uzlované sítě oceníte v případě, že v některém místě dojde např. k mechanickému protržení. U klasické bezuzlové sítě se toto protržení bude časem dále rozšiřovat ve spoji sousedního oka. Naopak u uzlované sítě k tomuto párání nedochází, protože oka sítě jsou spojena speciálními uzly. Další výhodou je, že je síť lehce opravitelná. Na místě kde dojde k protržení lze navázat nový kousek uzlované sítě bez nutnosti kompletní demontáže.

Máme instalovaných mnoho metrů ochranných sítí na skládky a rádi pomůžeme s výběrem a montáží sítě i na vaší obecní skládku. Nezávazně nás kontaktujte pro konkrétní cenovou nabídku.

Ochranná síť proti odletu lehkých částic Ochranná síť na skládky Skládková síť

ZGVhYzIzM2